Josef Lindberg i Sandarne

Transportlösningar på räls och väg. Specialister inom transport
av flytande och farligt gods i tankcontainrar och på bulk.

Transportlösningar från norr till söder

Josef Lindberg utgår från Söderhamn men arbetar idag med uppdrag över hela Sverige, så väl som våra nordiska grannar. Vi har lång erfarenhet av att transportera gods på räls och väg, i tankcontainer eller på bulk. Genom att erbjuda intermodala transporter och smart logistik vill vi vara en del av framtiden och en del av lösningen. Vill du veta mer om hur vi kan vara en del i er satsning på hållbara transporter och minskat klimatavtryck? Kontakta oss, så berättar vi mer.

Josef Lindberg - stolt ambassadör för Ebba Andersson
OS står inför dörren och Ebba Andersson är ett av våra främsta OS hopp! Josef Lindberg är sedan drygt två år tillbaks en stolt ambassadör för Ebba Andersson. Genom att stödja Ebba i hennes satsning, vill Josef Lindberg både lyfta en kvinnlig idrottare och längdskidsporten i sig. Bo Zetterman, VD på Josef Lindberg berättar mer:

"Vi har ett stort hjärta för längdskidsporten och jag har själv varit aktiv som ung. Det känns fantastiskt att nu vara ambassadör för en av Sveriges bästa kvinnliga åkare! Vi tror starkt på Ebba! Samtidigt vet vi också om hur viktigt det är att vattna gräsrötterna. Därför stödjer vi även lokala aktörer här i Söderhamn och sponsrar exempelvis den lokala arenan, så att vi alla har möjlighet att ge oss ut och åka". 

Lycka till i OS Ebba önskar vi på Josef Lindberg! 
Josef Lindberg - stolt ambassadör för Ebba AnderssonJosef Lindberg - stolt ambassadör för Ebba Andersson
Josef Lindberg - stolt ambassadör för Ebba Andersson

Hyr container 

Behöver du tankcontainer för omlastning eller lagring? Hos oss kan du
hyra både kortare och längre tidsperioder samt få hjälp med omlastning och lossning.