Transportlösningar som ger dig konkurrensfördel

Kombinera räls- och vägtransport hos Josef Lindberg i Sandarne.

Välkommen hit! Josef Lindberg är ett transportföretag specialiserat på transporter av flytande och farligt gods, i tankcontainer eller på bulk, på räls och väg.

Vi arbetar med uppdrag över hela landet och är en av få aktörer som kan leverera intermodala transporter. Vi brinner för att ta ansvar för helheten och att skapa en trygg resa för våra kunder, med säkrad produktion. I nära samarbete med våra kunder utvecklar vi lösningar som både ger konkurrenskraft och lägre klimatavtryck. 
​​​​​​
I våra framtidsbilder beskriver vi våra ambitioner i vår dagliga verksamhet. Längre ner på hittar du också vår affärsidé, dokument för säkerhet, underlag för kommunikation och länk till vår sida för rekrytering. På sidan om hållbarhet hittar du en länk till en policy sida med information om vårt systematiska arbete med miljö, kvalitet, arbetsmiljö och mer. 

Vi är certifierade enligt SQAS, medlemmar i Fair transport och är anslutna till BKY. 
Om oss - Josef Lindberg i SandarneOm oss - Josef Lindberg i Sandarne
Om oss - Josef Lindberg i Sandarne

Korrekt och rätt vid varje transport

Vi är specialister på transport av flytande och farligt gods - det ställer kvalificerade krav på utförande, upparbetade arbetsprocesser och smart logistik. För att lyckas är det en grundläggande ambition att göra korrekt och rätt vid varje enskild transport. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg och stolt i ett samarbete med oss och vi är genuint intresserade av dina transportbehov. När du väljer oss får du kvalitet, säkerhet och engagemang på vägen.
Om oss - Josef Lindberg i SandarneOm oss - Josef Lindberg i Sandarne
Om oss - Josef Lindberg i Sandarne

Kunddialog och dedikerad personal

Vi brinner för att ta ansvar för helheten med målet att du som kund ska känna dig trygg. Genom en tät dialog utvecklar vi lösningar tillsammans och flaggar för utmaningar och möjligheter i god tid. Våra transportledare och chaufförer har lång erfarenhet och hög kompetens och arbetar dedikerat och kontinuerligt med samma kunder för att förstå de transportbehov du och din verksamhet har. Vi tror på att långsiktiga relationer skapar goda resultat.
Om oss - Josef Lindberg i SandarneOm oss - Josef Lindberg i Sandarne
Om oss - Josef Lindberg i Sandarne

En lång historia i Sandarne

Josef Lindberg i Sandarne är ett transportföretag som sedan 1950-talet erbjudit och utvecklat transporter med utgångspunkt i Söderhamn i Hälsingland. Idag är vi ett modernt transportföretag som arbetar med uppdrag i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Josef Lindberg är specialiserat på transporter av flytande och farligt gods i tankcontainrar och på bulk, på räls och väg. 
Tillsammans med våra kunder har vi drivit utveckling för smart logistik och hållbara transporter. Det är bra för nu och för framtiden.