Rekrytering

​​​​​​​

Behovet av transporter bara ökar

Samhällets infrastruktur bygger på att vi kan flytta saker, människor och volymer från punkt A till punkt B. Transportbranschen är en del av framtiden och behovet av säkra, effektiva och transporter som så lite som möjligt belastar vår miljö är både en utmaning och en konkurrensfördel. Vi vill vara en del av det som komma skall – och vi tror på att driva utvecklingen samtidigt som vi löser kunders transportbehov och logistiskutmaningar.

Börja med att skicka in ditt cv

Vill du arbeta i hytten och gillar utmaningar som ställer krav på körkunskaper och riskbedömningar är du varmt välkommen till oss. Det är dock inte ett föraruppdrag för alla. Att köra farligt gods och transportera ämnen som lätt kan bli farliga, men också kan förstöras vid ändrade värmeförhållanden, förseningar eller felaktiga omlastningar, sätter dig som förare på prov varje dag. Det är ett spännande och utmanande arbete som kräver lugn, metodik och en blick för trafiken som är utöver det vanliga. Hos oss i Söderhamn får du möjlighet att arbeta med uppdrag och kunder över hela landet. Vi ser gärna fler kvinnliga kollegor hos oss och rekryterar för att öka kompetens och mångfald. 
​​​​​​​Är du intresserad av att arbeta hos oss? Gör en spontanansökan! Fyll i formuläret och bifoga ett personligt brev och CV. 

Utveckling, ansvar och kundrelationer

Att jobba hos oss är att ha ett roligt och utvecklande arbete inom transportbranschen. Vi vill att du funderar lika mycket på hur jobbet kan göras bättre som vi gör, och det ger dig utrymme att diskutera, förändra och prova nya processer och verktyg i arbetet. Hos oss är alla delaktiga i det som blir vår framtida arbetsvardag. Du kommer att få gå löpande utbildningar och uppdateringar samtidigt som det finns en mängd kunskap och erfarenhet bland dina kollegor. Många av dina kollegor har nämligen arbetat hos oss i decennier, något som vi är glada och stolta över. 

Ditt ansvar som chaufför är både att köra med kvalitet och säkerhet, men även se till att skapa en god och öppen relation med dina kunder och dina kollegor. Eftersom många av våra uppdrag kräver skicklighet och speciella rutiner blir det ofta så att du som förare får köra uppdrag för samma kunder. Det innebär också att du tar ansvar för att förstå kundens krav, verksamhet och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i deras distributionssystem. Vill du veta mer om hur din arbetsdag kan se ut, kontakta oss. 

Skicka din ansökan