Intermodal Transport: Kombinerad Väg- och Järnvägstransport för Effektivitet

På Josef Lindberg, är vi stolta över att erbjuda intermodala transporttjänster. Genom att kombinera väg- och järnvägstransport, kan vi erbjuda effektiva och hållbara logistiklösningar som uppfyller dina specifika transportbehov.

Intermodal transport är en innovativ lösning som gör det möjligt för oss att minska klimatavtrycket av våra transporter. Genom att kombinera olika transportmetoder, kan vi optimera rutter och minska antalet tomma körningar, vilket resulterar i minskade koldioxidutsläpp. Du kan läsa mer om vårt engagemang för hållbarhet här.

Vårt team av logistikexperter har den kunskap och erfarenhet som krävs för att effektivt hantera intermodala transporter. Vi kan förutse oförutsedda händelser, skanna av och analysera trafikläget och framkomlighet, både på järnväg och väg under processens gång. Vi erbjuder också löpande avstämningar och säkerställer att du alltid vet hur din transport fortlöper.

Att boka våra intermodala transporttjänster är enkelt och smidigt. Du kan boka direkt via vår bokningssida eller kontakta oss för mer information. Vårt team är redo att svara på alla dina frågor och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina transportbehov.

​​​​​​​För mer information om våra intermodala transporttjänster, eller för att boka en transport, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina transportbehov.