Säkerhet och trygghet

Här hittar du dokument, rapporter och förarprov.

För oss är säkerhet en av de viktigaste delarna i varje leverans. Det går inte att arbeta med transporter av farligt gods utan att arbeta med säkerhet och trygghet. Här hittar du som är förare eller underleverantör till oss olika dokument, rapporter och förarprov som du ska fylla i och lämna vidare. Har du frågor, eller inte hittar rätt dokument, ​​​​​​​kontakta din arbetsledare eller ring 0270-42 94 00.

Josef Lindberg i Sanarne Ab - DokumentJosef Lindberg i Sanarne Ab - Dokument
Josef Lindberg i Sanarne Ab - Dokument

Gör ditt prov för Nynas

Nynas har tagit fram ett förarprov som alla chaufförer hos oss måste göra innan de blir godkända att lasta på Nynas depåer. Alla som kommer för att få en depågenomgång kommer att behöva visa upp att ett godkänt prov. Först då är du godkänd för att få lasta på depån. Hälften av frågorna bygger på säker bitumenhantering och hälften på allmän kunskap kring säkerhet om bitumen, lastning och lossning.

Så här startar du lastningsprovet hos Nynas:

  • Klicka här och skrolla längs ner till rubriken Förarprov.
  • Klicka på den länken så kommer du till provet. Fyll i dina uppgifter (namn och mejladress är viktiga) och starta provet.
  • Ditt godkända resultat skickas till din mejl. Skriv ut mejlet eller ta med det digitalt och visa upp det.

Här hittar du händelserapporter

Vid olika händelser och avvikelser krävs att du som förare lämnare en rapport. Längre ner på sidan kan du hitta alla olika dokument som behövs vid olika situationer och enkelt skriva ut dem och fylla i dem . Finns det frågor eller oklarheter är det bara att du kontaktar din arbetsledare eller frågar en kollega om hjälp. 


Är du kund och vill veta mer?

Vill du veta mer om hur vi arbetar med leveranser av bitumen eller transporter av farligt gods? Här kan du läsa mer om hur du kan kombinera väg och järnväg och få en mer hållbar transport.

Händelserapport

Säker leverans av bitumen